Novinky 


14. február je deň všetkých zamilovaných, kedy si vyznávame lásku viac ako inokedy. Obdarúvame sa kvetmi, sladkosťami, či inými drobnosťami a sme k sebe láskavejší. Je to čas kedy si máme uvedomiť ako nám záleži na tých ktorých máme radi.

Náš legendárny či nezabudnuteľný spisovateľ. Spisovateľ v pravom slova zmysle. Kto to vôbec bol? :) Prečo sa každý rok organizuje táto súťaž a rozhodne patrí medzi najpopulárnejšiu a najvýznamnejšiu umeleckú súťaž všetkých čias? Aj o tom sa tu dozviete :)

Gréci boli známi myslitelia. Niektoré ich myšlienky sú doteraz živé vo vede, politike a umení. Uctievali celý rad božstiev. Poďme sa o tom dozvedieť viac!

Chceli by ste vedieť pár zaujímavosti? Ak áno, pozri si to tu!

Naučiť tak inteligentného tvora ako je papagáj, rozprávať, nemôže byť predsa ťažké. Alebo žeby áno?

Aj vy patríte k tým čo radi pozeráte večer na hviezdy? Alebo keď padá hviezda si niečo želáte? Zaujímalo vás ako taká hviezda vzniká? Poďme to spolu zistiť!

Za sezónu 2002/2003 dal najväčší počet bodov 93Demitrova žena sa volala za slobodna Mária DuhárováPavol Demitra vyrastal na dubnickom sídlisku CllDemitrova mama Oľa si už od žiackych kategórii zapisovala každý synov zápas výsledok a Paľkove strelené gólyPrvá fotografia Paľka v drese Dukly Trenčín je z roku 1992Pavol Demitra starší hrával tiež hokej...

Každý z nás potrebuje k živote jedlo ale vedeli ste tieto šokujúce informácie o ňom?

Zamysleli ste sa niekedy nad tým ako to vyzeralo v minulosti? Ak áno prečítaj si tento článok!

Určite máte každý svoje vlastné vianočné tradície a zvyky, niekto možno pečie koláče iný pozerá filmy či hrá spoločenské hry. Ale aké zvyky mali naše babky prababky alebo ešte ďalej? Poďte sa to dozvedieť!

História hasičov - Zaujíma vás ako kedysi fungovali hasiči? Poďte sa na to pozrieť sem!

Vianoce nie sú v Belgicku až takým dôležitým sviatkom ako inde v Európe, pretože Štedrý deň je pre nich pracovným dňom. Vianočnú večeru trávia väčšinou v reštauráciách, alebo doma s priateľmi. Darčeky, ktoré sú najčastejšie drobnosti, rozbaľujú až na druhý deň ráno. Ozajstným sviatkom je tam 25. december, počas ktorého sa rodiny schádzajú pri...

© 2021 ZŠ s MŠ Pavla Demitru, 018 41  Dubnica nad Váhom
Vytvorené službou Webnode
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky